søndag 16. november 2014

Kort til Åshild


Jeg er så heldig at jeg fikk være med på det som muligens har vært "Årets stunt" for oss scrappere! Da det ble satt igang en full kort- mobilisering for Åshild, heiv jeg meg på og laget et. Ikke et lite kort, neida- faktisk det største jeg har laget noen gang tror jeg... 

Hadde så innmari lyst til å bruke ramma fra et Pion-ark jeg hadde liggende. Så det ble et enkelt kort, men et stort et! Inni er det selvfølgelig et passende tekststempel og en hilsen fra meg. 




Tusen takk for at jeg fikk bli med, Randi  Det var en vakker tanke! 

Diger klæm! 





søndag 9. november 2014

Farsdag

Det er andre søndag i november, og det er farsdag. Scrapperommet mitt har fått hvile en lang stund nå. Det har tatt tid å komme i gang igjen etter skolegang og oppstarten med ny jobb, men i går fikk jeg endelig satt meg ned og kost meg noen timer!

Farsdagen var det sparket bak jeg trengte.... 




Enda et posekort som finner veien til en av mine foreldre... Enkelt, men så morsomt med Chalkboard-teknikk! Hilde Røisehagen aka Stempelgal har holdt på med dette i lang tid, men det var først nå jeg fikk satt meg ned og lekt med både embossingpulver og kritt! Og etter nesten to år med scrappetørke, er selvfølgelig kortet liftet av nevnte Stempelgal... 

Ha en fin fars- og søndag der ute!

~ Hege ~ 

torsdag 6. november 2014

Siste bidraget for Copic Marker Norge

Og her var det ubønnhørlig slutt... Dette er siste bidraget mitt som gjestedesigner hos Copic Marker Norge! 

Regner ikke med at noen blir overrasket over at det er enda et motiv fra Saturated Canary? Dette er "Sweatersocksfairy". Kjempemorsom og fargelegge!!! Men for en som er bittelitt glad i rosa og andre sukkersøte farger ble dette en utfordring for meg selv også.. 






Copics jeg har brukt:
Hud: E000, E00, E11, E21, E04, R20
Hår: E30, E31, E25, E29
Klær/ vinger gult: Y11, Y15, Y17, E97
Klær/ vinger blått: BG70, BG72, BG75, BG78


Da gjenstår det viktigste: Tusen takk for at jeg fikk være med dere denne måneden, Siv og dere andre i Copic Marker Norge!!! Dere er til stor inspirasjon- hver eneste uke!!! 

Vi ses plutselig igjen!

Diger klæm fra Hege :)