søndag 13. januar 2013

En ny epoke har begynt- kort nr 2...

Jeg lovte kort nr 2 av de to jeg ga bort til mine to medsammensvorne ledere på avdelingen. Her kommer det... Jeg er i gang som student, og dette blir utrolig spennende!!! Et kjempefint kull med store variasjoner på hva hver enkelt har holdt på med siden grunnutdanningen! 

Her er kort nr 2. Det er laget i samme kraft-kartong, men her har jeg brukt mønsterpapir fra Pion. 


 Helt likt som det forrige! Slik går det når man masseproduserer (for 2 like kort er vel masseproduksjon??)


Og malepenselen fikk jammen meg luftet seg med dette motivet også! Jeg elsker å fargelegge motiver, og varierer mellom Distress og Copics. Nå for tiden synes jeg det er morsomst med Distress... Dette er også et motiv fra den nyeste kolleksjonen. 

Om du ser godt etter så ser du alle poststemplene jeg har brukt. Disse kommer fra Magnolia, og jeg kan trygt fastslå at de for det første er et must, og de har blitt mine nye favoritter!!!

Alle materialer jeg har brukt får du selvfølgelig hos Papirpikene. Men ikke stemplene enda... 

Diger klæm fra Studenten :)

fredag 11. januar 2013

Hva ville du foretrekke???

I dag er det min tur til å spre litt inspirasjon hos Papirpikenes Verden igjen. Så lurer jeg på: Hva ville du velge dersom det var du som skulle motta eller gi bort et gavekort?? 

Dette: 




Eller dette: 
 
Her har jeg laget et kort med plass til gavekortet inni. Det er laget av bazzill i 2 farger, mønsterpapir fra Pion, utklippsbilde fra Pion, blomster, bånd, puncher: kantpunch fra Martha Stewart og hjertepunch med scallop kant, osteklut og et must: poststempel. Alt selvfølgelig kjøpt hos Papirpikene.







Og voilá- her er gavekortet lagt inni bretten på kortet. 


Så jeg spør igjen: Hvilken variant ville du velge???? Jeg vet hvilken jeg ville både gitt bort, og ikke minst mottatt... 

God helg alle papirvenner!!

Diger klæm fra Hege:)

tirsdag 8. januar 2013

En epoke i livet er over.....

Det er slik at når et nytt kapittel i livet starter, slutter gjerne et annet. Intet unntak denne gangen heller... I morgen tar jeg på meg ryggsekken og går til min første skoledag igjen. Jeg skal studere anestesisykepleie i 1,5 år, og slutter dermed der jeg har tråkket på gulvet i 10,5 år til nå. Det er trist, men samtidig får jeg gjøre det jeg har hatt lyst til i mange år.

De siste 5,5 årene har jeg vært i et lederteam på 3. Vi har hatt et veldig godt samarbeide- noe jeg vil savne når jeg nå vender snuta mot nye utfordringer. En liten hilsen fra meg synes jeg jeg bør ha med meg på jobb i dag- så da blir det kake til alle og kort og en liten blomsterhilsen til de to andre lederne. 

Jeg har laget et criss-cross kort til hver av dem. Kortet er laget av kraftkartong, og på dette har jeg brukt mønsterark fra Maja design. 

Brukt dies fra Spellbinders og Magnolia. Blonder og bånd- alt fra Papirpikene.


Denne supersøte Tildaen er fra Magnolias nyeste kolleksjon. Hun er malt med Distress. Gjett om jeg koste meg med malepenselen med denne 'a!!???? 

Vel, ettersom det går litt smått på bloggen om dagen venter jeg med det andre kortet en dag eller to til. Jeg koste meg ikke noe mindre med det for å si det sånn.... 

Så, da tusler jeg på jobb for aller siste gang i ordinær turnus.... Med litt blandede følelser skal sies. 

Ha en god dag, og en flott uke alle der ute!

Diger klæm :)

tirsdag 1. januar 2013

Papirpikenes Verden- utf #11

Godt nytt år alle papir- og bloggvenner!!!!! Håper dere har lagt et godt år bak dere, og ser fram til det nye! Vi i Papirpikenes Verden starter likegodt 2013 med en ny utfordring allerede i dag! I dag vil vi se disse fargene: BRUN, GRÅ og LILLA. I tillegg skal du bruke hvitt eller krem. Husk at du kun kan delta hos oss og i én utfordring til med ditt bidrag!


 Her er mitt DT-bidrag:


Jeg har laget et kort med Magnolia-motiv. Dette er fra den nyeste serien fra Magnolia, og jeg synes Tilda er bare skjønn! 




Jeg har fargelagt Tilda med Copics i disse fargene:
W6, W5, W3, W1, W0
V0, V20



Jeg så Kjersti hadde fargelagt et motiv i nesten de samme fargene, og det likte jeg kjempegodt! Takk for inspirasjonen, Kjersti!

Materialer til kortet mitt finner du her:
Brunt mønsterark fra Pion
Grått mønsterark fra Ladybug ad friends
Lilla mønsterark fra Ladybug and friends
Fabriano ark til å fargelegge på 

Alt får du selvfølgelig kjøpt hos Papirpikene!

Håper riktig mange har lyst til å være med på utfordringen vår! Du finner den HER

Lykke til!

Diger klæm fra Hege:)